Wij gebruiken cookies voor het verzamelen en analyseren van websitestatistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Schuurwoning

Schuurwoning Noord Brabant

Schuurwoning die aan de binnenzijde is voorzien van zware vuren spant/gebinte constructie. De woning is uitgevoerd in houtskeletbouw met hoge isolatiewaarde ( wanden Rc=6,5 en dak Rc=7,5 ) en voorzien van een rieten kap.
De buitenwanden van deze woning zijn afgewerkt met zwarte Red Cedar zweeds rabatdelen voor een landelijke uitstraling.
Aan de zijkant van de woning is een grote erker gesitueerd die doorsteekt in het dak. Deze erker en de dakkapel aan de andere kant van de woning zijn afgewerkt met aluminium plaatmateriaal.
Het hoekkozijn is voorzien van een kader van hetzelfde materiaal en kleur als de erker.
De inhoud van deze woning is 635 m3.

Meer weten over de mogelijkheden van Houtskeletbouw?

Neem dan vrijblijvend contact met op. 

Als houten huis specialist heeft Finnlogs BV in de afgelopen jaren meer dan 1000 houten woningen en accommodaties in allerlei soorten en maten ontworpen en gerealiseerd. Dit laten we graag aan u zien.
Gaat u voor een notariswoning met een klassieke ietwat statige uitstraling, of voor een Amerikaanse villa met karakteristiek houtwerk en een authentieke look? Doe hier inspiratie op voor uw eigen houtskeletbouw- of logbouwproject.