Wij gebruiken cookies voor het verzamelen en analyseren van websitestatistieken. Klik je verder op deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.

Architectuur en ontwerp

Architectuur en ontwerp

Voor elke constructie is het van belang dat een project nauwkeurig en goed doordacht is, zodat er zelfs met de kleinste details rekening wordt gehouden. Daarom worden voor elk project de statische normen, energieprestatienormen, constructiesterkten en andere belangrijke normen specifiek vastgesteld en berekend. 

Om uw woning en de onderdelen daarvan prefab te kunnen produceren is een goede voorbereiding essentieel. Een professioneel team van productontwikkelaars, constructeurs, 2D/3D-engineers staan hiervoor klaar. Met hun jarenlange ervaring en creatieve oplossingen worden een bouwproces eenvoudiger, de bouwtijd korter en de kosten lager. 

Nadat alle uitgangspunten helder zijn wordt het hele project in een 3D model getekend waarbij alle onderdelen tot in het kleinste detail worden uitgewerkt. Tot slot, als extra controle, signaleert het tekenpakket zelf eventuele conflicten middels een clash-test. Het 3D-tekenpakket stuurt de CNC-gestuurde machines aan, waardoor maatfouten en faalkosten op de bouw worden voorkomen.

 

 

Onze leveranciers onderschrijven de visie van Finnlogs. Met deze visie in gedachten hebben zij de productie georganiseerd op een manier dat zij een bijdrage leveren aan de duurzaamheid van het milieu.

Alle producten die wij aan onze klanten leveren, of het nu een wand of een kozijn betreft, zijn van hoge kwaliteit gemaakt met hoogwaardig Noordelijk hout. De hoge kwaliteit van onze grondstoffen is een van de pijlers in het productieproces en ons uiteindelijke product. Een perfect eindresultaat kan alleen bereikt worden door gebruik te maken van de beste grondstoffen.

Ons streven naar het aanbieden van maatwerk aan onze klanten stimuleert ons voortdurend om nieuwe oplossingen te ontwikkelen en moderne technologie te gebruiken in deze realisaties. Hiermee zijn wij in staat om klanten met de meest speciale wensen tevreden te stellen.